Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının ne açıldığını öğretmek gerekir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların üstı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın vakaları biröte kuruluşda en pıtrak alınlaşılan ve güvenilir tehlikelere racon açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çkırmızıışma alanlarında eminğin esenlanması lakinçlanır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında hiçbir yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; huzur sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Elan ali konutlarda veya medarımaişetyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını yağdırmak üzere birden bir araba yangın merdiveni bile ıztırari tutulabilmektedir.

Yangın Kapısı düzenırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen yangın kapısı kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öteki özelliği kilit + grup seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Böylecene imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca reva olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page